JavaScript logo
25 weken programmeren

Week 5: JavaScript

Help help help. Bergen informatie, het huilen staat me nader dan het lachen. Medestudent H. raadt aan om niet langer dan een half uur te struggelen. Hulp vragen. Hij tipt de web development-cursus van Udemy (en OMG het kost maar 12 euro voor 55 uur video-instructie) en ik zit gebakken. Na de bronnen op W3 en Stackexchange is het zo fijn om iemand het goed uit zien leggen, met visuals waardoor het opeens niet meer abstract is.

En misschien ligt het aan mij, maar het is ook wel fijn om nu eens een vrouw te hebben die het uitlegt. Voel ik dan nog steeds dat tech voor mannen is? Blijkbaar. Bij mij komt het goed aan.

Ik stop even met de challenges van Techgrounds en spendeer de rest van de week aan functions. De opgaven zijn leuk maar voor mij uitdagend (FizzBuzz) en uitleg volgt. Moeilijke maar fijne week geweest.

K. uit de groep heeft moeite met Engels. Vorige week zijn we begonnen met het samen lezen van Atomic Habits, deze week met Mark Manson-artikelen voor softskills. Ik heb alle respect voor hem. Hij spreekt wel Engels maar heeft het nooit leren lezen. Hij is trouwens wel een kei in Arabisch en legt verbanden in drie talen. Echt boeiend wat hij meebrengt. Linksom of rechtsom, die komt er wel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *